Pastanaga a manat

2,40€

Origen: La Coromina

Descripció:
Els efectes positius de la pastanaga comencen en el moment en que la posem a la boca: al mastegar neteja les dents, desarrolla els muscles de la mandibula i estimula la secrecio de saliva, la qual facilita la digestió.
Ingredient imprescindible en les amanides. La característica mes destacada es el betacaroté, el que li dona aquest color taronja i es converteix en vitamina A dins el nostre organisme.
El seu consum habitual estimula la producció de melanina a la pell i protegeix de l'acció de les radiacions. Es dons, un antioxidant que protegeix tots els texits del cos de la degeneració provocada per els radicals lliures.
Ajuda a prevenir a les enfermetats cróniques i degenaratives. com les cardiopatíes, apoplexia i certs tipus de cancer: pulmó, bufeta, próstata, colon, coll del úter, laringe i esòfag.
Es molt digestiva, en casos de problemes gàstrics o despres de dejunar, el puré é un aliment ideal.
Es una gran aliada de la vista, especialment per la visió nocturna. Afavoreix la salut de les mucoses, la pell i el cabell.

CONSELLS
Al ser de cultiu ecològic no fa falta pelar-la, el betacaroté no es perd al cuinar-la, però sí la vitamina C. Si no s'han d'utilitzar aviat, es millor tallar les fulles, les quals anirien mantenint-se fresques a base d'anar extraient l'aigua i les sals minerals de l'arrel.

Preu:2,40€